maanantai 23. tammikuuta 2017

Työväenopiston tunneilla

valmistui tämä yöpaita tyttärelleni . Viime viikolla alkoivat taasen opistojen tunnit ja viimeksi olinkin nopea. sain kerralla valmiiksi yöpuvun. Kangas oli Inkurista. Pääsin käymään Kampissa kun on oli ns ilmainen joukkotarkastus. Tuli kyllä kalliiksi, koska kävin samalla kertaa Inkurissa ja Hobbypointissa :)

Samoin pakko oli palata Dear Jane tunnille kun syksyllä en saanut kotona yhtään ainoata blokkia tehtyä. tunnilla sain heti kaksi valmiiksi. Toinen on vähän vino, mutta suoristunee kun ommellaan kiinni kaveriin. (ainakin toivon näin).

Palkinnoksi itselleni ahkeruudesta, annoin luvan itselleni tehdä myöhään iltaisin näitä Stonefield blokkeja.  Alla ensimmäiset 7 valmiina. Muuten olenkin istunut tietokoneella päivittämässä tuotteita.



Kiitos kaikille kommentoijille. en aina itsekään pysy laskuissa mukana mitä kaikkea on kesken ja välillä tulee iloisia yllätyksiä. Jotkut työt ovat pakosti tauolla kun käsi ei suostu ompelemaan esim hexagoneja toisiinsa kipuilematta.

1 kommentti:

  1. Olet ollut todella ahkera ja saat minunkin luvalla tehdä noita blokkejasi vaikka yötä myöten! Tuo alin on suosikkini.

    VastaaPoista