tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hauskaa Vappua !

Riku ja minä keskitymme näin vapun aikaan tärkeisiin asiohin kuten näiden herkkujen naposteluun. (Kuva on poimittu netistä, ei siis ole minun ottamani)

Ompelussa jatkan valmisteluja Quilt -as you go -kurssia varten. Olen saanut tasan yhden blokin tehtyä ja kahteen seuraavaan palat leikattua. Kurssi alkaa torstaina ja kestää toukokuun. tarkoituksenani on saada uusi sohvanpäällinen.

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Perinnettärien näyttelytyöni

Kuulun valtakunnalliseen etäkiltaan, Perinnettäriin. Tänä vuonna päätimme vetäjämme Maaritin johdolla tehdä matkalaukkunäyttelyn, jossa olisi hirsimökkiaiheisia töitä. Tässä minun työni. Kuvan väritys ei ole ihan kohdallaan, taaskaan. :(

Voit tilata matkalaukun omalle killallesi kylään Finnquiltin kautta. Iloista viikonloppua !

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Tallinnan kuvia

Tilkkutiiraajien matka Tallinnaan sujui jo perinteisellä rutiinilla. Kaikkien kangaskauppojen ohella kävimme myös vanhassa kaupungissa katsomassa Eesti Käsitöö liikkeen näyttelyssä näitä vekkuleita kavereita. Näyttelyssä oli ilmeisesti koululaisten töitä esillä. Näyttelystä kertovat tekstit olivat vähän epäselvät ja viroksi, joten emme ihan kaikesta saaneet selvää.



perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kurssin viimeiset Janet

Dear Jane kurssin viimeinen tunti oli keskiviikkona. Nämä kaksi blokkia sain aikaiseksi. Tuo reunusblokki kuuluu sarjaan, parempi valmis kuin täydellinen. Ehkä korjaan sitä joskus.



Kiitos kaikille kommentoijille. Miehen jalka meni tosiaan pahasti ja kuntoutuminen kestääää..
Onneksi nyt alkaa viikonloppua ja huomenna matkaan Tilkkutiirajien perinteisellä keväisellä reissulla Tallinnaan. Jos tiedät jotain kivoja uusia lanka-ja kangaskauppoja, otan vinkkejä vastaan.

torstai 4. huhtikuuta 2013

Kesä voisi saapua

Ainakin olisi uusi kesämekko valmiina. Tiistaiset vaateompelutunnit loppuivat tällä viikolla ja toivottelimme toisillemme hyvää kesää. (vaikka pakkasta on vielä vaikka kuinka). Ehdin saada tämän pellavaisen mekon valmiiksi ja aloittaa toista kesäistä mekkoa.


Myöskin Dear Jane tunnit lähenevät loppuaan. Ensiviikolla on viimeinen kerta. Ope jakelikin puuttuvia ohjeita kesällä tehtäviksi.Niitä oli sellainen nivaska että tartten parikin kesää niiden tekoon.  Alla oleva blokki ei ollut niitä helpoimpia.

Lopuksi uutiset miehen jalasta Nyt hän voi sitten harjoitella taas kahdella jalalla kävelyä, mutta sauvoilla.  Ehkä joskus kuukauden kuluttua voidaan päästä lähes normaaliin päiväjärjestykseen.